Paparazzo

Nusret Orovčanin protiv korona virusa: “Samo domaća hrana i čist vazduh” (VIDEO)

233views

Za meštane sela Banovica nadomak Novog Pazara, vreme je odavno stalo! Mladih ima sve manje, ali netaknuta priroda, nadmorska visina od 1150 metara, čist vazduh i domaća hrana čine da stanovnici Peštera imaju duži životni vek u odnosu na ostatak Srbije. To nam potvđuje i Nusret Orovačnin (58), Jutjub zvezda i pobednik prve sezone šoua “Nikad nije kasno”, koji ističe da je na Pešteru pretežno starije stanovništvo i da i sam ima vitalne roditelje koji imaju više od 80 godina.

U razgovoru za Grand.Online Nusret je istakao da na Pešteru život teče normalno, uprskos vanrednoj situaciji u zemlji usled pandemije korona virusa. On i dalje čuva stoku, raduje se životu i peva iz sveg glasa dok čuva ovce, mada priznaje da strahuje za svoje roditelje koji spadaju u najugroženiju grupu. Kaže da im ne dozvoljava da izlaze iz kuće, da poštuje sve preventivne mere u borbi protiv virusa, a zajedno sa suprugom i ćerkama trudi se da im ojača imunitet i život u izolaciji učini lakšim.

“Dosta se dobro snalazimo. Moji roditelji imaju preko 80 godina, koriste čistu vodu – izvorsku, čajeve, domaću hranu i čist vazduh. To bih preporučio svima da koriste”, poručio je Nusret iz svog doma i pozvao sve ljude da budu disciplinovani tokom pandemije.
“Svi za jednog, jedan za sve! Samo tako možemo najlakše da prevaziđemo ovo vanredno stanje”, rekao je Nusret, pa za sve ljubitelje dobre muzike zapevao jednu sevdalinku.

Pogledajte video!

Izvor: Grand.Online