Horoskop

Obratite pažnju na ova DVA DANA u maju mesecu jer donose NEOČEKIVANE OBRTE

Obratite pažnju na dva posebna dana u maju mesecu jer astrolozi ističu da je maj generalno, mesec novih nada i mogućnosti, mesec u kome je moguće napraviti promene nabolje.

Tri planete će to omogućiti- Mars, Venera i Jupiter. Nažalost, Jupiter će se preseliti u Ovna onog dana kada Merkur počne retrogradno, tako da ćemo pozitivan efekat od ovog događaja videti samo na duži rok. Što se tiče prelaska Marsa i Venere u znake Ovna, odnosno Bika, ček nas mnogo prijatnih događaja, prenosi zadovoljna.nova.rs.

solar-system-g2a22cd44e_1920.jpg

24. maj – Mars ulazi u Ovna

Ovo je jedan od ključnih dana u maju. Mars će ući u svoj omiljeni znak gde će ostati do 4. jula. Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspeti da prebrode poteškoće i da ostvare uspehe.

calendar-g054fc3cc3_1920.jpg

28. maj – Venera ulazi u Bika

Sve do 22. juna čeka nas obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da prevaziđemo teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije. 28. maja. Saznaćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo treba da slušamo svoj unutrašnji glas. On nas neće izneveriti.

Foto: pixabay