Showbiz

Oglasio se Ivan Milinković i otkrio zašto napušta grupu “Legende”

620views

Ivan Milinković napušta grupu “Legende”, posle 30 godina koliko je bio pjevač ovog sastava.

– Tačno je, vrijeme je da se pokažem kao solista, da raskoš muzičkih potencijala darujem ljubiteljima muzike i onima koji vole moj način interpretacije. Solo karijeru dugujem publici, najbližima i sebi. Sve ono što nisam mogao kao član grupe, želim u novom ruhu, da ‘uselim’ u srca publike – istakao je Ivan u saopštenju.

Ivan je kao solo izvođač objavio dve numere, i to u izdanju Granda, a zovu se “Ibar usto protiv brega” i “Svenuće dunja na ormaru”.

– Želja mi je da u solo karijeri ostvarim sve ono što nisam mogao kao član grupe, prezentujući publici različite muzičke stilove, bojeći muziku nekim drugim notama, a publika će dati posljednju riječ o tome – poručio je Ivan.

Inače, Ivan će kao pjevač “Legendi” pjevati još ovo leto, pošto imaju brojne zakazane nastupe i koncerte, ali od jeseni na njegovo mesto dolazi neki drugi pjevač.

Podsetimo, “Legende” su osnovane 1988. godine, a Ivan Milinković je njen član postao 1989. godine. Pre toga Ivan je devet godina bio u Beogradskoj operi, a rođen je u Loznici, 15. jula 1962. godine.

Podsjetimo, Ivan je nedavno predstavio dve solo pjesme koje možete da poslušate OVDE!