Showbiz

Olja Karleuša potkačila koleginice “Bolje da imam višak kilograma, nego manjak mozga”

473views

Pevačica Olja Karleuša nije više medijski aktivna kao pre. To joj sa druge strane ne umanjuje aktuelnost jer kada god se pojavi na televiziji ispriča nešto interesantno i zanimljivo. Jedna od najelokventniji i najduhovitijih pevačica gostujući u emisiji “Grand magazin” otkrila je voditelju Žiki Krstiću kako planira da se reši viška kilograma. Uprkos tome što u kući ima teretanu Olja ne voli da ulazi u nju i priznaje da je tamo samo kada je nateraju televizijske ekipe da bi snimila neki prilog.

Volim šetnje, volim more, volim skijanje, ali nisam ljubitelj teretane i kad god sam išla išla sam što znam da je to pametno, da treba ići, da se mora ići, inače nisam ljubitelj. Više volim da imam višak kilograma nego manjak mozga u svojoj glavi. ne volim da reklamiram, ali u pregovorima sam sa jednim endermološkim centrom i nadam se da će to biti put kako ću skinuti ovih 15 kilograma viška – iskreno je objasnila Olja.

Olja se osvrnula i trend estetskih operacija kod mlađih koleginica pa duhovito poručila: “Ja da smršam mogu i verovatno hoću, a ona može da se prolepša samo uz pomoć operacija“.