Paparazzo

OLJA KARLEUŠA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevačica hitno hospitalizovana!

318views
Pevačica Olja Karleuša hospitalizovana u Univerzitetskom Kliničkom centru Srbije u Beogradu na odeljenju pulmologije. Pevačica se sada oglasila i otkrila kako se oseća.

– Istina je da sam u bolnici, imam trombove u nogama i emboliju pluća. Osetila sam jak bol u levom listu, prvi dopler nije pokazao trombove, onda je bol počeo da se širi. Posle nekoliko dana sam teško disala, imala sam kratak dah i gušenja, otišla sam da snimim pluća i taj skener je pokazao emboliju pluća. Sada moram strogo da mirujem, najvažnije je da je na vreme sve otkriveno – rekla je Olja, prenosi “Republika.rs”.

Podsetimo, Olja je nedavno na Kurir televiziji otkrila da se ne bavi samo pevanjem.

– Ima puno stvari kojima pevač može da se bavi, a da nije pevanje. Evo ja baš sa mužem gradim neke apartmane na Kopaoniku. A pored toga pokrećem i jedan svoj biznis, ali ne bih o tome da govorim. Za par meseci kad sve to krene, biću sigurno prva u Srbiji koja je pokrenula tako nešto – istakla je Olja nedavno. Iako su se mnogi pitali da li će zbog toga ostaviti pevanje, Olja je navela da je to njena velika ljubav, koje se ne odriče.

Foto: Instagram