Showbiz

ONE su specijalne gošće na koncertu Maye Berović!

1.3kviews

Članice grupe Hurricane biće specijalne gošće na koncertu Maye Berović koji će se održati 2. novembra u Štark Areni. Hurricane čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

admiral casino

Ovaj nastup je inače ugovoren u Parizu. Naime, svi su se pitali zašto je Maya posetila glavni grad Francuske, i istina je da je pao šoping, ali je imala i sastanak sa menadžemntom grupe, te je ugovoreno da devojke u petak nastupe u Areni na njenom koncertu. Ekskluzivni kostimi su već spremni, a devojke su sjajno pripremile specijalnu koreografiju za ovaj nastup. U pitanju je medley najvećih svetskih hitova specijalno urađenim za ovu priliku. Posebno je zanimljivo to što će ova saradnja ujedno biti i početak Mayine karijere van granica Balkana. Naime, Maya je već isplanirala snimanje spotova na Karibima koji su baza devojaka iz grupe Hurricane!

Budući da se zna da sa članicama grupe Hurricane treba da sarađuje holivudski producent Belfonte koji je samo zbog njih dolazio u Beograd, izvesno je da će možda upravo i on raditi i sa Mayom Berović pored projekta koji se sprema za Hurricane.