Paparazzo

Operisala treći put karcinom – Nadi Obrić pozlilo prilikom dodjele nagrada

690views

U Beogradu su u srijedu, 4. decembra, Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije i Samostalni sindikat estradnih umjetnika i izvođača Srbije dodijelili četvrtu godinu zaredom, nagrade najistaknutijim pjevačima, instrumentalistima, kompozitorima, novinarima i drugim ličnostima iz svijeta muzike.

Među dobitnicima nagrade za životno djelo su, između ostalih, Merima Njegomir, Miša Mijatović, Bora Drljača, Džej Ramadanovski, Ljuba Aličić, Mile Kitić, Marinko Rokvić, Mirko Kodić, Mira Škorić, Vesna Zmijanac… Za životno djelo posvećeno pjesmi nagrađena je i Nada Obrić kojoj je, međutim, kad je dolazila na dodjelu nagrada u Dom sindikata, pozlilo u liftu.

Ona je provela više od pola sata, sa još nekoliko učesnika, u pokvarenom liftu, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć. Sve se, na sreću, završilo dobro, pa se Nada pojavila u sali gdje su dodjeljivana priznanja, a potom i strpljivo odgovarala na pitanja novinara. Kao što je poznato, Nada je nedavno operisala rak jer joj se opaka bolest vratila, nakon što se prije nekoliko godina u dva navrata suočila sa njom.