Showbiz

OPRAVDANO ILI NE? Slađa Alegro otkrila zašto je odbila pesmu “Žena od sultana” (FOTO)

294views
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, zahvaljujući jednoj pesmu “Žena od sultana” postala je najpopularnija u regionu. Ova numera koja je postala mega hit prvo je bila ponuđena njenoj koleginici Slađi Alegro, a evo zašto je ovu pesmu odbila. 

Kolaz 1.jpg

“Normalno je da kada moj najbolji drug nešto napiše, on prvo ponudi meni. Bila su mnoga pitanja: “Zašto ti ovo nisi uzela kada je toliko hit?”. Ja tvrdim odgovorno da pesma “Žena od sultana”, da sam je ja otpevala, ne bi bila ovoliki hit. Ne zato što sam ja lošija od Tijane ili ona bolje od mene, nego, prosto, svaka pesma nađe put do svog pevača. Ne možete uzeti ničije”, kaže Slađa i dodaje “Pesma jeste meni ponuđena, ja sam zaista pročitala tekst i melodiju i sve to i bilo mi je jasno da će to biti hit kao vrata. No, kada radite u muzici nešto, to morate da osećate, a ja “Ženu od sultana” nisam osetila i to je prosto tako.”

Tijana se kasnije pohvalila kako joj je Slađa mnogo pomogla prilikom snimanja ove pesme kao i da joj je davala savete koji su joj mnogo pomogli.

Izvor: Alo