Paparazzo

Otac Asmina Durdžića otkrio jezive detalje iz života Aneli Ahmić

367views

Kako Mustafa Durdžić tvrdi, Aneli je bila nasilna prema njegovoj kćerki iz Austrije, te ju je pretukla, što je bio prijelomni okidač za to da on stavi tačku na bilo kakav odnos sa njom, a kako je naveo, “tog dana je umrla za njega”.

On je takođe naglasio da se ona nije pokajala zbog toga što je uradila, te je istakla da bi isto ponovila, dok joj je on pomogao da je puste iz zatvora misleći da će sukob riješiti racionalnim putem.

– 17. Jun 2021. Ovo je bio dan kada je Aneli umrla za mene. Prvo mi je pretukla kćerku, zatim sam zamolio policiju da je puste iz zatvora i da ćemo to riješiti između nje i moje kćerke u Austriji. Policijska uprava Cazin mi je izašla u susret i oslobodili su je uz kaznu. Pustio sam je da dođe kod moje supruge, a ona je mojoj ženi rekla da bi sve isto ponovila. Onda sam ja rekao, e sada je kraj. To žena, ma to nije ni životinja. – napisao je Mustafa Dudržić, otac Asmina koji je pomenutu učesnicu rijalitija prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

 

Inače, Mustafa je i juče tokom dana putem svog Fejsbuk profila objavio papire na kojima je Anelino saslušanje u Interpolu, koji potvrđuju priču njegovog sina da je Aneli hapšena u Minhenu zbog šverca i krađe od milion eura.