Paparazzo

Otkriven tajni plan Marka Miljkovića: Dobio 50.000 eura da uđe u “Zadrugu”

435views

Marko Miljković iznenadio je mnoge kada je ušao u treću sezonu rijalitija “Zadrugu”, bivši dečko Lune Đogani imao je dobar razlog za to!

Naime, Miljković je dobio 50.000 eura da ponovo uđe i „Zadrugu“, a iako produkcija od starta planirala da ga pozove, situacija se promijenila otkako je raskinuo s Lunom Đogani.

Marko je prošle sezone napravio dobru priču u rijalitiju, budući da je smuvao Lunu Đogani koja je bila u žiži javnosti, te ostao sa njom tokom cijele „Zadruge 2“. Ipak, produkcija ga nije planirala u ovoj sezoni, a to se promijenilo tek kada je raskinuo s Lunom. Pozvali su ga na razgovor, a tada je Marko iznio svoje uslove”, tvrdi izvor i otkriva da je Miljković obećao da će svoj honorar opravdati.

Tražio je 50.000 eura, a producentima rijalitija je obećao da će im se njegovo učešće i te kako isplatiti. Objasnio je da publiku zanima s kim će se on družiti i muvati, pogotovo jer je nedavno raskinuo s Lunom. Vodio se time da će napraviti priču koju god od zadrugarki da smuva, što donekle jeste istina, zbog čega je produkcija pristala na cifru koju je tražio”, kaže izvor za Alo koji ističe da je rijaliti učesniku od velike važnosti da konačno obezbjedi sebe.

Marko želi da mu se ovo učešće isplati. Dosta je zaradio tokom dvije prethodne sezone, ali taj novac nije pametno uložio. Osim toga, njegov brend odjeće nije prošao kako je očekivao, pa dio honorara od treće sezone „Zadruge“ planira da uloži i u dosta veći kvalitet i reklamu. Razmišljao je da otvori kafić ili kozmetički salon, ali će o svemu odlučiti kada izađe”, navodi izvor koji otkriva da Marko planira da se dokopa finala.