Horoskop

OVA ČETIRI ZNAKA SU NAJINTELIGENTNIJA, a jedan daleko prednjači ispred svih

104views
Ako je sudeći po astrologiji, neki horoskopski znaci se posebno ističu svojom inteligencijom. Ko su najpametniji znaci Zodijaka?

Devica: Analitička inteligencija

Device već znaju mnogo, ali ipak neprestano uče. Često ljude zadivi njihova izuzetna pažnja, jer uvek primećuju sve detalje. Veoma su analitični. Ako žele da vas nadmudre, to će uraditi unapred. Devica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, pa ih nemojte potcenjivati, prenosi Zadovoljna.rs.

lightbulb-ge8ab97eb6_1280.jpg

Vodolija: Logička inteligencija

Vodolije su poznate po svojoj kreativnoj inteligenciji, kao i pronalasku rešenja koja drugim ljudima promiču. Oni mogu ostati mirni kada stvari postanu napete. Neće shvatati sve lično i nastaviće da se fokusiraju na postizanje svojih ciljeva. Vodolije su nepredvidive, pa je teško shvatiti šta će sledeće da urade. Njihovi postupci uvek imaju dalekosežne rezultate.

smart-watch-g571ed9c47_1280.jpg

Škorpija: Emocionalna inteligencija

Škorpije imaju odličan fokus kada je u pitanju dobijanje nečega što žele. Vole da smišljaju planove i načine da ostvare svoje ciljeve. Pošto su emocionalno inteligentni, lako mogu biti manipulativni, tako da navedu druge da ostvare svoje planove. Škorpije ponekad mogu biti previše iskrene i mogu provesti mnogo vremena u svojoj glavi, smišljajući zavere. Često je jezik koji najviše poznaju sarkazam.

boy-g414f2741c_1280.jpg

Strelac: Lingvistička inteligencija

Sve što treba da uradite je da razgovarate sa Strelcem da biste razumeli njihov sjaj. Oni imaju tendenciju da budu veoma direktni, imaju jak osećaj za dobro i zlo – i veoma su samouvereni. Ako neko ugrozi njihovo samopouzdanje, Strelac će se možda osećati prinuđenim da dokaže svoj intelektualni kapacitet. Može biti šokantno da je neko ko je tako šarmantan i prijateljski nastrojen, takođe na neki način genije. Ako želi da vas nadmudri, Strelac to može učiniti bez imalo muke.

Foto: Pixabay / Zaadovoljna.rs