Showbiz

Adnan Nezirov objavljuje NOVU PESMU, koja ima PREJAKU PORUKU, a u SPOTU članovi njegove porodice (VIDEO)

435views
Pevač Adnan Nezirov u nedelju će objaviti svoju novu pesmu pod nazivom “Otac i majka” kao i spot za ovu numeru. Pesma ima jaku poruku i dosta obećava, a verujemo da će se mnogi pronaći u njoj i da će postati veliki hit, ova numera biće praćena i slikovitim spotom u kojem će učestvovati i članovi njegove porodice.

– Nova pesma izlazi sad u nedelju, , promocija će biti na Grandovom Jutjub kanalu, a pesma se zove “Otac i majka”, baš je posvećena osobama koje su otišle od kuće i ostavili svoje roditelje, svoju kuću, svoje prijatelje i otišli za bolim životom negde u svet i naravno da ono što su ostavili iza sebe im je uvek u srcu i da im je to najbitnije, bez obzira koliko oni negde uspeli imali neke vile, kuće, oni se uvek vraćaju na ono staro, na svoju kućicu na ona zelena polja gde su njihovi roditelji. Ima baš lepa poruka  i mislim da će se 95 posto svih nas naći u tekstu , čak i spot sam uradio onako slikovito, stavio sam i mog oca i moju majku u spot i moju kuću. Jedan deo sam radio u Čikagu, a jedan deo sam radio kući, stavio sam čak i svog sina u spot. Pesmu je napisao Emrah Emšo, a spot je radio Vedad Jašarević, a aranžan je radio Srki Boj – ispričao nam je Adnan, pa otkrio da li se pronalazi u ovoj numeri i koliko vremena on posvećuje svojim roditeljima:

– Ja kad god imam vremena to koristim da posetim moju rodbinu, prvenstveno svoje roditelje, jer vreme brzo prolazi. Uvek koristim priliku da što više vremena sa njima provedem, ali uvek sam na točkovima i kažem moram sebi helikopter kupiti da stignem to sve. 

Izvor: Grand.online