Horoskop

Ova tri horoskopska znaka su non stop zaljubljena!

886views

Foto: promo

 

Ribe
Zbog svoje mašte i lakog prepuštanja emocijama Ribe su najbolji predstavnici ove zaljubljive trojke. U svakoj osobi nađu nešto lijepo i privlačno, a mane i ono loše ili ne vide ili zažmure i prave se da ne postoje. Idealizuju potencijalnog partnera toliko da to prevazilazi sve granice. Nekada su sklone da popuste i u najgorim situacijama jer ih nosi ljubavni zanos koji je kao droga za njih. Kada se razočaraju ili budu ostavljeni tuguju, ali ne predugo. Vrlo brzo se nađe nova osoba kojoj se prepuštaju i koju posmatraju kao božanstvo.

 

Vaga
Vagama je uvijek potreban neko da upotpuni ono njihovo legendarno „MI“. danas im se dopadate i ludi su za vama, sutra im se dopada još neko. Najviše su zaljubljene u ideju veze ili braka, pa zbog toga lako uranjaju u more slatkih emocija. Isto kao i Ribe, teško će spaziti odmah neke negativne osobine simpatije koje bi ih zaustavile u brzom naletu emocija koje ih savladavaju dok trepnu. Ako se razočaraju u partnera, lako ga ostavljaju jer imaju u rezervi novu simpatiju koja ih čeka.

 

Strijelac
Strijelac je znak koji najviše juri za srećom i zadovoljstvom. Svojom vedrinom i pozitivnošću plijene, a najčešće se zaljubljuju u osobe sličnog senzibiliteta. Kad se zaljube lako ih omame osjećanja i upuštaju se u njih bez problema. Uvijek imaju nekoliko potencijalnih simpatija pa su često u situaciji da biraju. Međutim, kod Strijelaca se javlja problem taj što mogu da budu zaljubljeni u dve ili tri osobe istovremeno. Ako jedna „otpadne“, tu je druga i tako u krug.