Horoskop

Ova tri horoskopska znaka umeju da prepoznaju laž odmah!

610views

Škorpija
Ukoliko imate nešto da sakrijete uvek vodite računa kako se ponašate u prisustvu najopsnijeg detektiva. Škorpija ima intuitivne antene na sve strane rašrene. Slušaju i prate svaku reč, čak i kada mislite da to ne rade i ne obraćaju pažnju. Primećuju i najmanje promenjeno ponašanje, osetljivi su na zvuk i ton glasa, a usput će da memoriše sve sitnice.
Kada shvate da ste ih slagali, bolje se odselite negde daleko. Mnoge Škorpije neće ništa reći već će samo praviti plan osvete u kojoj mogu i oni da stradaju.

Foto: Promo

Devica
Pošto sve analiziraju i svaki detalj pretresu po milion puta nije moguće da promaše neku sitnu, a ni grupnu laž. Pošto su generalno osetljivi, a kao takvi lako osećaju i spaze bilo kakvu promenu. Devicama je dovoljno da opaze promenu u grimasi ili glasu i da shvate da se nešto ne uklapa.
Kako su nervozni po prirodi i brinu mnogo, opsedaće se analizom laži koju su upravo čule pa će u jednom momentu puknuti. Sve će izbaciti iz sebe uz taksativno nabrajanje sveg što su otkrile.

Ovan
Prvi i najimpulsivniji znak u horoskopu. Baš zbog ovoga će pratiti sve i svašta. Neće možda odmah reagovati jer je potrebno kraće vreme da posloži informacije, ali kada bude shvatio napraviće haos za pamćenje.
Ovaj znak je sklon oslanjanju na instikt pa će se osećati ugroženo čim ih neko bude slagao. A kada prepozna ovaj osećaj znaće odmah da ga neko laže i odmah kreće u razrešenje, bez minuta čekanja.