Showbiz

Ovakvu Džejlu Ramović do sad niste vidjeli, ni čuli (VIDEO)

589views

Od početka takmičenja u šou programu „Neki novi klinci“, kasnije i „Zvezde Granda“ Džejla Ramović važila je za najtalentovaniju, ali i najskromniju učesnicu. Vremenom je izrasla u pravu ljepoticu i vanserijsku pjevačicu, a sada je sve iznenadila i promjenom muzičkog žanra.

admiral casino

Poslije pop balada i prepoznatljivog Džejlinog zvuka, pjevačica je priredila pravo iznenađenje kada je snimila duet sa poznatim reperom Henijem.

Njihova numera nosi naziv „Rizik“, modernog je ritma i pokazuje Džejlu u potpuno drugačijem svjetlu.

Pored muzičkog stila, Džejla je za potrebe pjesme „Rizik“ iznenadila sve i promjenom imidža, a ono što je svima zapalo za oko, osim osam odjevnih kombinacija koje je savršeno iznijela, svakako je i promena firzure.

Mnogi nisu mogli da ostanu ravnodušni, te se komentari na račun pjesme i izgleda i dalje nižu.

Ipak, ima i onih kojima se nova Džejla nije dopala.

„Ma, ovo je odlično, primjer kako jedna moderna pjesma može da zvuči“, „Pjesma će biti hit, koliko god mi mislili da to nije njen stil“, „Ovo je ono pravo iznenađenje, nikad ne bih rekla, pjesma bomba“, „Džejla je rizikovala i snimila jos jedan hit“, „Kakva je karijera pred ovom djevojkom, savršeno plovi u svim žanrovima“, samo su neki od komentara na pjesmu koju možete da čujete u nastavku.

 

 

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić/Grand.online