Zanimljivosti

Ovi filmovi su toliko uznemirili ljude da nisu mogli da spavaju

60views

Neki ljudi vole da gledaju horore dok ih drugi izbegavaju jer su im previše uznemirujući.

Ekipa s BuzzFeeda pitala je ljude koji su ih horori toliko uznemirili da nisu mogli da spavaju nakon gledanja, a u nastavku možete pročitati neke od njihovih odgovora.

madhen-1773911_1280.jpg

Ljubitelji horora će možda na ovoj listi pronaći neku preporuku za gledanje, a ostalima je ovo dobra smernica šta da izbegavaju ako ne žele da se uznemire.

1. Lutkarski majstor (Puppet Master), 1989.

– Gledala sam ovo kad sam bila dete. Mislila sam da će biti slatko jer ima lutke. Do današnjeg dana imam noćne more, jedan je od komentara.

2. Sirotište (The Orphanage), 2007.

– Zgrozila me scena u kojoj ženu udari auto i lice joj postane jako deformirano, ali to je ništa u poređenju sa uvrnutim završetkom. Morala sam da gledam slike slatkih pasa na mobitelu gotovo sat vremena pre nego što sam uopšte mogla i pomisliti da idem na spavanje.

3. Čudak (Creep), 2014.

– Radi se o snimatelju koji prihvata posao od lika koji ima rak i želi da snimi film za svog nerođenog sina. Ništa me nije uplašilo, ali bilo je jezivo u nedostatku bolje reči. Svaka scena mi je izazivala toliko anksioznosti da sam morala gledati humorističnu seriju nakon toga kako bih mogla zaspati.

4. Labirint užasa (Atrocious), 2010.

– Ovo je španski horor sniman u formi pronađene snimke. Do sada sam se samo plašila klonova, ali ovaj film me rasplakao i zbog njega sam imala noćne more.

5. Žena u crnom (The Woman in Black), 2012.

– Ovaj me film prilično obuzeo. Videla sam je posvuda. Trajalo je oko nedelju dana.

Foto: Pixabay