Horoskop

Ovi znakova zodijaka su najgori u davanju saveta

107views

Postoje ljudi koji vole da dele drugima savete, a neki su od njih u tome i zaista dobri. Ali, ako su rođeni u jednom od ovih pet horoskopskih znakova, verovatno nisu.

Foto: promo

Iako su ima namere obično dobre, od svih 12 znakova zodijaka, oni su najgori u davanju saveta:

Ribe

Razlog zbog kojeg su Ribe loše u davanju saveta ima isključivo veze s njima i njihovim karakterom, a ne s osobom na to koja ih je zamolila za pomoć. Savete koje daju temelje na vlastitom iskustvu i problemima, a ne na zdravom razumu, jer se u životu najviše vode osećajima i misle da su i svi ostali takvi. Ipak, ponekad im se omakne i neki jako dobar i koristan savet, ali potrebno ga je prepoznati.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna obično nemaju dovoljno strpljenja za promišljanje o tuđim problemima kako bi im dali savršen savet. Oni najčešće kažu prvo što im padne na pamet i vole sve da rešavaju na brzinu, pa njihove savete ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo.

Škorpija

Razlog zašto su Škorpije obično loši u davanju saveta je njihova privrženost. Osobe rođene u ovom znaku teško mogu ostati objektivne kada od njih savet zatraži bliska osoba i ne vode se logikom, već emocijama. Njihove namere su dobre, ali njihovi saveti često su posve beskorisni i loši.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku obično znaju svašta o svemu, što je dobra stvar, dok s druge strane ni za što nisu stručnjaci. Nisu indiferentni ni oko čega i imaju mišljenje o svemu, od mode do politike. Zato su i njihovi saveti najčešće utemeljeni na njihovim čvrstim stajalištima i verovanjima, te samim time nisu ni dobri. Zanimljivo je i da verojatno nijedan Strijelac ne bi poslušao vaš savet.

Vodolija

Vodolije se osećaju neugodno pored emotivnih osoba zbog čega su skloni davanju nasumičnih saveta samo kako bi poboljšali atmosferu. Iako su jako strpljivi i spremni su pomoći, kada su dovedeni u neugodnu situaciju, napravi će sve samo da se izvuku iz nje i definitivno nisu osobe od kojih želite tražiti savet.