Lifestyle

Ovih 15 stvari djevojke moraju da nauče prije tridesete!

789views

Zadovoljstvo je gledati muškarca kako otvara teglu koju ste mu pružili, ali zar nije bolje da možete same to da uradite? Ovo su stvari koje svaka žena mora da nauči prije tridesete i da ne traži pomoć od drugih. Ne oklijevaj, potrudi se i budi sposobna mačka!

Foto: Promo

 

1) KAKO DA ZAMIJENITE GUMU

Čekanje šlep službe može da potraje. Ovaj zadatak zvuči kompikovano, ali pokušajte par puta na parkingu i naučićete!

 

2) KAKO DA ZAKRPITE MAJICU

Malo je stvari koje mogu da vas iznerviraju kao zvuk pucanja šava dok navlačite majicu pred izlazak. Zašto dopustiti da vam ovo uništi dan? Nađite slobodno vrijeme da vježbate jednostavno zašivanje iglom i slijedeći put će vam trebati par minuta.

 

3) NAUČITE SAMOODBRANU

Svaka žena treba da prođe kurs samoodbrane da bi mogla u iznenadnim lošim situacijama da se osloni na sebe. Ovo će vam uzdignuti samopoštovanje i zategnuti mišiće.

 

4) KAKO DA ZAMIJENITE ULJE NA KOLIMA

Ovo je jednostavno kao presipanje vode iz flaše u čašu. Uzmite slobodno vrijeme i naučite ovaj trik, kojim ćete uštedjeti vrijeme i novac.

 

5) KAKO DA OČISTITE ODVODNE CIJEVI

Kosa, hrana, sapun i masnoća mogu da zapuše odvode. Ovo je prljav posao ali ako ga odradite same, uštedjećete novac. Ovakve situacije možete izbjeći jednostavnim čišćenjem kade ili sudopere svakodnevno.

 

6) SAVJETUJTE SAMU SEBE

Lako je savjetovati druge, ali je teško poslušati svoju glavu i srce. Kada naletite na problem, odvojite vrijeme da se preispitate i riješite to samostalno. Ipak, vi najbolje znate šta je dobro za vas.

 

7) KAKO DA SPREMITE UKUSAN OBROK

Između posla, prijatelja i treninga, pronađite vrijeme da probate omiljene recepte i tako zadivite druge.

 

8) KAKO DA OPROSTITE

Činjenica je da ljudi povrijeđuju. Slomiće vam srce i ostaviće vas. Ne možemo kontrolisati druge ali najbolji izbor je da pustimo i tako smanjimo neprijatnosti.

 

9) KAKO DA KORISTITE BUŠILICU

Korištenje šrafcigera može da obavi posao lako, ali šta da radite kada želite da okačite sliku na zid a nema muškarca u kući? Pitajte muškarce u vašem okruženju da vam pokažu kako pravilno da koristite bušilicu i izbjegnete povrede. Ovo će vam olakšati život.

 

10) KAKO DA VOZITE KOLA SA MANUALNIM MJENJAČEM

Muškarci su impresionirani kada vide ženu da vozi kola koja nisu sa automatskim mjenjačem. Vježbajte na parkingu mijenjanje brzina i brzo ćete ući u formu.

 

11) KAKO DA SIPATE GORIVO NA PUMPI

Ovo je osnova. Na nekim pumpama nema osoblja koja mogu da vam pomognu, tako da morate sami da se poslužite i natočite gorivo. Nije teško pitati osobu da vam pokaže kako ovo da uradite. Kada naučite to same da radite, osjećaćete se samostalnije.

 

12) KAKO DA ŠTEDITE

Život u trenutku može da ima strašne posledice. Naučite kako da odvajate novac sa strane i zadiviće vas koliko novca ćete uštedjeti. Mislite pametno i vodite računa o finansijama. Nađite bogatog frajere, još bolje djevojku, pa nema zime…

 

13) KAKO DA DIŠETE

Svaka žena mora makar jednom u životu da udahne, izdahne i ponovo udahne. Disanje je osnova života i normalnog funkcionisanja otganizma, prema tome, dame navalite na svjež vazduh.

 

14) SLOBODAN LET USVEMIRU

Žensko nije žensko ako se bar jedanput nije provozala u svemirskom šatlu i obavila nekoliko misija na Internacionalnoj svemirskoj stanici. Današnji momci nisu naivni kao nekada, pa imajte u vidu i ovaj kapitalni MUST, ako želite da izdominirate svoga mužjaka.

 

15) MAKAR JEDNOM SPAVAJTE SA KUCAMA U PARKU

Ko ne voli životinje, taj ne voli ni ljude. Stara i svima poznata izreka takođe kaže “Ko ne voli karanfile, ne teba ni da živi”, pa mislite o tome.