Ali u astrologiji postoji nekoliko znakova zodijaka koji imaju više veština od ostalih. Koji horoskopski znakovi se najbolje ljube?

Ovan

Ovnovi se dobro ljube jer žele dobro da se ljube. Sve je u tome da dobiju taj znak od vas da rade dobar posao – to će ih učiniti još boljim.

Ako vas vaš partner Ovan ljubi, on se ne pretvara. Daje vam svoje srce i dušu u tom poljupcu, ne odbijajte to.

Bik

Zaista strastven znak, Bik uživa u umetnosti ljubljenja koliko i u vođenju ljubavi. Očekujte duge sesije predigre jer se u tom pogledu daju veoma mnogo i slobodno. Oni su rođeni da se ljube. To je samo još nešto u vezi sa njima što im je sasvim prirodno. Njihovi poljupci će vas oduševiti, a oduševiti vas je ono što oduševljava njih.

Rak

Zavodljiva priroda ličnosti Raka je toliko ljupka i topla da im je gotovo nemoguće odoleti. Poljubiti Raka je iskustvo koje menja život, jer su oni čista ljubav u poljupcu. Nešto u vezi sa ovim magičnim znakom će vas naterati da se vraćate po sve više i više.

Lav

Lav želi da vas impresionira svojom sposobnošću da uradi sve. Ali u areni ljubavi i strasti, ostanite po strani jer ovaj znak u osnovi preuzima život kakav ste nekada poznavali.

Lav se ljubi sa namerom; oni su tu da vas zadive, i oduševiće vas. Lav se možda i najbolje ljubi u horoskopu, uglavnom zato što im je važno biti najbolji u svemu.

Škorpija

Škorpija ne želi da vas poljubi. Osim ako, naravno, ne mora. A to se nekako dešava u ljubavnoj vezi: očekuju se poljupci. Dakle, šta bi ih onda učinilo dobrima u tome, ako se toliko protive da svoje poljupce podele? To je zato što je to za njih pravi izazov!

Strelac

Ako želite da poljubite nekoga ko je slobodnog duha i nije ga briga šta mislite o njegovom poljupcu, onda poljubite Strelca. I neka bude baaaš dobro. Doživećete drugačiju vrstu poljupca – to je skoro kao da ljubite sami sebe.

Kako je to dobra stvar, pitate se? Pa dobro je jer Strelčevi ne pokušavaju da vas impresioniraju, tu su samo zbog zadovoljstva poljupca. Uživajte sa njima, prenosi Luftika.rs