Showbiz

Ovo je nova djevojka Darka Lazića!?

911views
Darko Lazić već nekoliko nedjelja uživa u romansi sa Oliverom Matijević, zgodnom koleginicom iz Hrvatske, sa kojom se upoznao na jednom nastupu.

Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posetila Lazića u srpskoj prijestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos.

Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pjevali. Odmah su sijevnule varnice – Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmijenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju”, kaže izvor koji je dobro upućen u ovu priču.

Maybe you are reason… ☝️

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevic) on

“Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa bijelim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja umije da sasluša i uteši drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najprije našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje”, kaže izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posjetila Lazića u Beogradu.

Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Prije nastupa cijelo društvo otišlo je na večeru u popularni beogradski restoran a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac između njih. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već sutradan morala da se vrati u Hrvatsku”, kaže izvor i dodaje da Lazić ne krije da gaji simpatije prema zgodnoj koleginici.

Ljubav💕👭

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevic) on

Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvek bio iskren momak, koji ne ume da sakrije lepe stvari. Činjenica je gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo”, kaže izvor.

Inače, Darkova nova izabranica je takođe pevačica sa adresom u Zadru, a do sada je snimila singlove “Muški gad” i “Šta ćeš sa njom”.