Paparazzo

Ovo su sinovi Zorice Marković, jednog rodila sa 15 godina a sad joj čuvaju leđa ma gdje bila

332views

Folkerka i učesnica rijalitija “Zadruga”, Zorica Marković ima dva sina, Dejana i Iliju, koje rijetko viđamo u javnosti.

admiral casino

 

Markovićeva je jednom prilikom objavila zajedničku fotografiju sa sinovima, Ilijom i Dejanom i pokazala koliko su bliski.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Dejana je dobila sa samo 15 godina, sa harmonikašem iz svog sela, a ubrzo nakon porođaja oni su se rastali. Pjevačica je tada napustila rodno mjesto kako bi pravila pjevačku karijeru.

Nasljednika Dejana je vrlo rijetko viđala, ali danas imaju odličan odnos. Sina Iliju pjevačica je dobila u drugom braku i za njega djevojke kažu da je opasan frajer.

Podsjetimo, Zorici je prije neki dan bio rođendan, a njeni sinovi poslali su joj tada pismo u Bijelu kuću, koje je pročitala njena prijateljica Ana Ćurčić. Pjevačicu je sve to jako dirnulo, pa se rasplakala pred svima.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

– Najbolja majko na svijetu, svetinjo moja. Uz tebe sam uvijek čak i kada nisam svojim prisustvom sa tobom. Čekamo te da proslavimo zajedno tvoj rođendan. Ovo radim u ime tvoje izdržljivosti i mudrosti. Želim da zajedno proslavite sve što ste preživjeli unutra. Za mnoge si heroina i primjer. Pozovite sve neka se počaste, neka zavlada ljubav i mir. Znaj da imaš ogromnu podršku. Posebno pozdravljam Anu Ćurčić koja je probudila u mojoj majci ono što ona zapravo jeste. Hvala ti što si tu za moju majku… Majko volim te – pročitala je Ana.

 

priredio – Pulsonline