Showbiz

Parodiju na pesmu “Sikter” jednostavno morate da čujete (VIDEO)

1.05Kviews
ŠTA ĆE REĆI ZORANA?

Svi koji dosta vremena provode na popularnoj Jutjub platformi sigurno su čuli za “Banat Boys Parody”, bend koji je sa svojim parodijama zasmejava Balkan i nekoliko puta završio u trendingu slušanosti.

banat boys.png

Kako je poznato da je ovaj pevački tandem pravi genijalne parodije za popularne domaće pesme, tako smo svi jedva dočekali i ovu za hit singl “Sikter” Zorane Mićanović.  Ali umesto stihova “I sve što ti bude s njima nek’ ti bude, a ja luda mala, sve pare za taksi na muziku sam dala”  čuveni dvojac otpevao je univerzalne i urnebesne stihove koji glase:

“Deblja sam od gude, ja poje’m salame barem dve- tri rude. Jedam kao ala, sve pare iz kuće na slaninu sam dala”.

parodija sikter.png

Refren u verziji Ej, snikerks daj, daj, snikers, snikers daj, jedam ga s leba, ej snikers, snikers daj, daj jer mi uvek šećer treba”  nasmejao je ceo Balkan i izazvao lavinu komentara i tvrdnje da su zapravo i bolji od originala.

“Zašto ste takvi carevi? Valjam se od smeha”, “Kakvi ste vi ludaci”, “Bolji ste od originala i dalje se držim za stomak”, “Oplakala sam”, “Ovo je top, svaki put me iznenadite”, neki su od komentara na parodiju koja će vas sigurno nasmejati do suza.

Poslušajte i original!
Foto: Z.K.Munja/Printscreen / Izvor: Grand online