Paparazzo

Peja karijeru počeo kao konobar, evo gdje je radio i koga je služio

Malo ko zna da je voditelj Zoran Pejić Peja prije posla na televiziji radio kao konobar u jednom od najpoznatijih restorana u Beogradu.

On je u emisiji „Nije lako biti ja“ ispričao kako je došao na ideju da radi taj posao, a sve se to dogodilo zato što je još kao mlad volio da nosi odijela.

peja 1

Peja prije voditeljskog posla radio kao konobar

-To sam nekoliko puta pričao, volio sam ljude koji su nosili odjela. Sreo sam jednom mog druga Gumenog, ja ga pitam šta radi, a on mi kaže da radi kao konobar. Onda sam rekao ‘Daj i ja da radim kao konobar’, tako sam i počeo – rekao je Peja i dodao:

-Bavio sam se ugostiteljstvom, tu gdje sam ja radio počeo je Endži Mavrić harmonikaš, Beki Bekić je tu pjevao, dolazio je i Zoran Kuzmanović Munja naš fotograf, on je bio redovan. U pitanju je restoran Kum.

peja 1 1

U tom restoranu nastupao je i Toma Zdravković, a voditelj se prisjetio anegdote koju je doživio sa legendarnim pjevačem.

-Tako sam konobarisao, upoznao sam kasnije pokojnog Vojina Vojinovića i dalju priču svi znaju. To je bila prava kafana, žene, provodi. Tu su ljudi dolazili da se provode, gospodin Mile Piljak je držao taj restoran. Ja sam kompletno uživao radeći, nekako je cio moj život vezan za ljude i muziku. Čini mi se da sam takav čovjek da sve što bih uzeo da radim, to bih radio srcem. Nema veze da li treba da budem mehaničar, konobar ili voditelj, to sve radim srcem. Radio sam i kao konobar srcem, uživao sam u ženama, noćnom životu. Zamislite slušate Tomu Zravkovića koji je stvarno bio boemčina – ispričao je Peja, pa se prisjetio anegdote za Tomom:

-Toma me je obožavao kao druga tu, ali nisam znao da je malo teži čovjek. Jednom me je jedan dečko pitao da pitam Tomu da on otpjeva jednu pjesmu, ja sam rekao može. Prišao sam mu i rekao to, a on mi kaže ‘Da li si ti normalan, na šta ti ja ličim, da pustim neke indijance da pjevaju’. Ja sam mu se izvinio, i razumio sam Tomu, zamislite da je to bio neko ko nema blage veze sa pjevanjem.

 

Foto: Grand.online
Autor: A. Milinković/Ž. Krstić