Showbiz

“Peva iz duše kao njen otac” Ildina nova pesma izazvala lavinu emocija (VIDEO)

306views

Kao grom iz vedra neba pevačica Ilda Šaulić je spotom za novu pesmu “Sad bih znala kako da te čuvam” najavila povratak na muzičku scenu.

ilda.png

admiral casino

Pravi narodnjak, koji autorski potpisuju Bane Basić i Vlada 013, već na prvo slušanje oduševio je i raznežio publiku.

Jednostavni kadrovi spota bacili su akcenat na emotivne stihove i emociju koju svojim glasom pevačica izaziva, te se komentari oduševljenja i dalje nižu.

Ilda Saulic.png

“Hvala na ovako divnoj emotivnoj pesmi, bez imalo kiča i prenaglašene patetike”, “Peva iz duše kao i njen otac! Svaka čast, kraljice”, “Iver ne pada daleko od klade”, neki su od komentara na njenu novu pesmu koja je pred vama.

Verujemo da ni vi nećete ostati ravnodušni kada je čujete!

Podsetimo, pevačica je nedvano istakla kako bi volela da snimi numeru kao što je njena lična karta- “Stani dušo da te ispratim”.
– Zaista jeste veoma malo takvih pesama danas. Ja bih želela ponovo da snimim nešto lepo i narodnjački, gde ima i violine i harmonike, ali jako je slaba ponuda takvih pesama. Tako da, ako bi se nešto pojavilo, ja bih sigurno bila jedna od prvih koja bi snimila ponovo nešto tako lepo. To je pesma koja je postala i ostala neki evergrin- istakla je pevačica, a sudeći po novom singlu, želja joj se konačno ostvarila.