Showbiz

Pevač priznao da je u DUBIOZI zbog korone! “Izbegavao sam ljude”

59views
Situacija u kojoj su se zatekli muzičari, koji već godinu dana ne rade zbog korone, i dalje potresa estradu koja je na najvećem gubitku. Pevač Filip Mitrović otkrio da je zbog nedostatka posla i celokupne atmosfere koju je proizvela pandemija upao u dubiozu. 

– Poslednja dva meseca smo svi mi počeli da pucamo i to ozbiljno. Ostao sam sam sa svojim mislima, otišao u dubiozu – rekao je pevač i nastavio:

– Izbegavao sam komunikaciju sa ljudima jer svi nešto ispituju “Kad će svirke, pa kad će?”…. Mnogo mi je lepše da ostanem sam kod kuće.

176061594_511180999898389_473560008515058787_n.jpg

Kaže da je empatičan i da ga pogađa sve što se zbog pandemije dešava kod kako kod nas, tako i u svetu. Ipak, ne želi više da očajava, pa se posvetio svojim kućnim ljubimcima, ali i sebi.

– Imam dva psa i oni su moji anti depresivi. Uvek su pored mene, nekako su mi spas. Sa njima sam počeo više da putujem, da ih šetam, da idem u prirodu. Drugi spas mi je razgovor sa prijateljima. Shvatio sam da ne mogu da promenim svet, stvorio sam svoj štit. Sad funkcinišem bez nekih tenzija, a inače sam kontrol frik – ispričao je Mitrović, čije gostovanje možete da pogledate u videu.

Foto: Instagram – Izvor: Grand online