Showbiz

Pevač šokirao novim imidžom: “Bred Nik, JESI LI TO TI?”

23views
Kada je pre 17 godina prvi put kročio na Grandovu scenu, Nemanja Nikolić odmah je pobrao simpatije publike. Zgodan, mlad i talentovan ovaj momak sa Juga je činio sve da svaki put zablista u “Zvezdama Granda” i ubrzo postane jedan od najpoželjnijih pevača iz prve muzičke postave. 

Ali, ubzrani tempo i stil života, kao i godine učinili su da Nemanja potpuno promeni izgled. Višak kilograma i seda kosa postali su deo njegovog imidža i zato je sada sve iznenadila nova objava na društvenim mrežama.

Naime, pevač je objavio fotografiju u kojoj je predstavio novi fazon, dugu kosu i značajno mršaviji izgled.

– Molim? – napisao je u opisu fotke koju je obradio u popularnim aplikacijama za ulepšavanje, a koja je iznenadila njegove fanove, pa su se pohvale nizale u komentarima.

“Jesi li to ti?”, “Dobro ti stoji, isti Bred Pit”, “Bred Nik, nisam te prepoznao”, “Kijano Rivs original”, neki su od komentara na Nemanjinu šaljivu objavu. Medutim, bilo je i onih koji su ga uporedili sa Končitom, pa pevač nije mogao da ostane ravnodušan.

– Ih, sad ga preteraste – odgovorio je, dok se jedan od fanova oglasio komentarom da mu fotošop nije potreban i da je svakako lep.

nemanja nikolic.jpg

Inače, pevač nikada nije krio da ne vodi dovoljno računa o svom izgledu, kao i da vešto izbegava vežbanje.

– Nemam ja facu za teretanu. Ja sam se i mlad oženio, mlad postao roditelj i završio sve što se toga tiče. A izgled, kome se sviđa sviđa, kome ne… Nije možda zdravo za mene, ali ja ne planiram sto godina da živim. Ni supruga se ne žali. Nisu moderne one pločice, ja sam više kao meda neki – izjavio je svojevremeno za Grand.Online.

 

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk

Leave a Response