Paparazzo

Pevač VERIO devojku i otkrio detalje PROSIDBE: “Plakali smo oboje”

206views
Nakon bolnog razvoda, a zatim iznenadne i kratke ljubavi sa lepom Lejlom, pevač Jasmin Heinz rešio je da ponovo uplovi u bračne vode. 

Nekadašnji finalista šoua “Nikad nije kasno” zaprosio je devojku prošle nedelje u Beču, a budući mladoženja potvrdio je srećne vesti i otkrio detalje romantične prosidbe.

IMG-20220403-WA0012.jpg

Za Grand Online rekao je da je mesecima pripremao veridbu, kao i da ju je zaprosio na dan njenog rođendana.

 Nije imala pojma šta joj se sprema, čak nije mogla ni da nasluti da ću da je zaprosim. Trudio sam se da sve radim u tajnosti, od kupovine prstena pa sve do samog čina– započinje priču pevać i otkriva da ju je samim gestom rasplakao.

– Ne mogu da vam opišem njenu radost kada sam izvadio prsten i pitao je da li želi da ostatak života provede sa mnom. Bila je vriska i uzbuđenje kao u romantičnim filmovima. Toliko je vrištala i plakala od sreće da je i meni suza krenula dok sam je gledao tako srećnu- kaže Jasmin i nada se da će mu se zaista posrećiti treći put.

ipiccy_image (8).jpg

O velikoj svadbi za sad ne razmišlja, ali ostavlja mogućnost da je organizuje ili ovog ili sledećeg leta.

– To sad nije toliko do nas koliko do naših poslovnih obaveza, organizacije i sličnih stvari. Znate već kako to ide kad organizujete svadbu. U dilemi smo da li da napravimo intimnu ceremoniju sa najbližim članovima familije ili da organizujemo ekstravagantno bračno putovanje. Trenutno gledamo sve moguće opcije, usklađujemo obaveze i gledamo da uživamo u svakom zajedničkom trenutku – ističe Heinz. 

IMG-20220401-WA0006.jpgPodsetimo, pevač je nedavno za Grand Online govorio o ljubavi sa Lejlom koja mu se dogodila iznenada u petoj deceniji.

 – Nikad nisam polazio od toga da će mi se ljubav ponovo desiti. Znate i sami da danas čovek može svašta da doživi, ali da na sopstvenoj koži oseti pravu ljubav u petoj deceniji, to nisam mogao ni da sanjam- rekao je nedavno Jasmin i dodao:

– Nikad do sad nisam osetio takvu ljubav kao što je ova sa Lejlom i ne mogu da opišem kako se divno osećam i koliko sam srećan u ovoj ljubavnoj priči. Ovo što sam doživeo je nešto posebno, nikad ovako nisam voleo. 

ipiccy_image (7).jpgNjihova ljubav bila je i na ozbiljnom testu, s obzirom na to da je pevač često na putu što kao pevač, što kao vozač kamiona. Ipak, danas ponosno tvrdi da je život sa Lejlom definitivno njegova budućnost.

– Ona mi je velika podrška i kao žena i kao osoba zaslužuje svu ljubav i pažnju na ovom svetu. Energije su nam se poklopile i što se kaže “Daj da ljubav paše, a ostalo ćemo lako”, e tako je i kod nas. Sve je stvar ljubavi, jer bez toga nema ni života, ni razumevanja, ni tolerancije, ni zajedničkog života. Mislim da me je Bog nagradio čim mi je poslao Lejlu -otkrio je pevač i priznao kako je došlo do poznanstva sa sadašnjom verenicom, što možete da pročitate OVDE!

ipiccy_image (9).jpg

Foto: Privatna arhiva