Paparazzo

Pjevača ni rođena tetka nije prepoznala, a kamoli fanovi

373views
Upamtili smo ga kao najveselijeg i najharizmatičnijeg pevača iz postavke “Zvezda Granda”, zbog čega je tokom takmičenja i zaradio nadimak Šećer. Zbog glasovnih sposobnosti, ali i neverovatne energije žiri mu je tada predviđao uspešnu karijeru, ali je Nikola Ajdinović odlučio da je gradi Nemačkoj i da nastupa uglavnom na romskim veseljima, te retko imamo priliku da ga viđamo u Srbiji.S vremena na vreme obraduje nas po nekom pesmom, a sada nas je šokirao novim imidžom zbog kog ga uopšte nismo prepoznali. Ni mi, ali ni njegova rodbina, ni fanovi na društvenim mrežama.

nikola ajdinovic.jpg

Pevač je pozirao u kaubojskom stilu, sa šeširom na glavi i tompusom, ali ono što su svi primetili jeste da je pustio i bradu.

 “Uuu, Nikola, brada ti stoji top”, napisala mu je koleginica Sara Reljić, dok je njegova rođena tetka dodala “Nikola, tetkino, nisam te prepoznala”. 

Ipak, bilo je i onih koji su se našalili na račun njegovog novog imidža i napisali: “Pablo De Nikola Salute”, “Amerikano Romano” i “Šerif, ali ne Konjević”.

Izgleda da je transformacija bila kratkog daha, te je ponovo pozirao za društvene mreže i fanove pozdravio u prepoznatljivom izdanju.

ajdinovic.jpg

Foto: Fejsbuk / Autor: Grand.Online