Horoskop

PLAVI MESEC se dešava izuzetno RETKO, a ovog puta donosi promene

152views

Prvo epidemija, onda su zemljotresi, poplave i uragani, berze su uzdrmane, a onda protesti i rat. Dakle, šta još može da najavi Plavi mesec?

Plavi Mesec će 31. oktobra biti veoma blizu Urana, a ova planeta je simbol revolucija, promena, protesta. Ne samo što bi mogao da se proširi talas promena, već i da kod mnogih ljudi to izazove strah, paniku, anksioznost. Sve ovo ne bi bilo zanimljivo da američki iizbori za predsednika nisu zakazani za 3. novembar.

Krah na ličnom planu

Pogledajte šta se dešava na 8 stepeni u vašem natalnom horoskopu. To što se tu nalazi biće prodrmano – dobro ili loše.

Plavi Mesec je uvek “Dan D” poput raskršća ili trenutka kada svi mroaju da se suoče s istinom. Glavna zvezda predstojećeg događaja na nebu je Uran sa kojim ćemo imati posla do 2026. godine. Uran je sinonim za ekonomiju, pa na globalnom planu trea očekivati krah berze, promene u bankarskom sistemu ili finanasijskom monopolu.

Plavi Mesec je uvek Dan D koji donosi dramatične finansijske promene.

Naredne dve nedelje (do Mladog Meseca 15. novembra) će biti pod rušilačkim nabojem, jer će kvadrat Saturna i retrogradnog Merkura izazivati nezadovoljstva, nesprozume, frustraciju… Tačnije, Merkur ne kreće i tačno sutradan od američkih izbora kreće direktno.