, Image: 166544151, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Caia Image
Lifestyle

Po čemu su žene slične muškarcima?

96views

Koji god razlog bio, žene ponekad zaista žele samo seks i baš poput muškaraca, i žene odmeravaju druge žene.

Foto: Profimedia, Caia Image

 

1. Žene ponekad ne žele vezu

Rasprostranjeno je mišljenje kako svaka žena sanja svog princa na belom konju. Ali, ponekad i žene žele da taj princ “parkira” svog konja ispred njihove zgrade na nekoliko sati, dođe na vrata s flašom vina, potrudi se u krevetu i zatim ode kući. Možda žele da prebole bivšeg, možda su trenutno prezauzete karijerom. Koji god razlog bio, žene ponekad stvarno žele samo seks.

2. I žene gledaju porniće

Potpuna je laž da samo muškarci gledaju porniće. Istina je samo da više vole pornografiju i drugačiji sadržaj. Nedavno istraživanje je pokazalo da žene najviše privlače lezbejski pornići, što nema veze s njihovom seksualnom orijentacijom, nego sa time da imaju više predigre, nežniji su i slično.

Pročitajte i  Mama ti kaže da si san svake tašte a ti i dalje sam: 8 tipova muškaraca od kojih žene beže, a evo i zašto

3. Ženama se ponekad ne mazi

Još jedan stereotip o ženama je taj da obožavaju da se maze. Ipak, istina je da se ni njima to ponekad ne radi. Posebno nakon seksa, kad bi se najrađe okrenule i zaspale.

4. I žene odmeravaju druge žene

Baš kao i muškaraci, i žene odmeravaju druge žene. One vole da vide lepu ženu, iako se njima pogled ne zaustavlja na njenoj guzi ili grudima, već uglavnom na odeći.