Showbiz

POČINJE NAJBOLJA SEZONA IKAD: Žiri “Zvezda Granda” na radnom sastanku (FOTO)

981views

Nova sezona “Zvezda Granda” uskoro počinje, a deo članova stručnog i produkcijskog žirija danas je održao radni sastanak u studiju na Košutnjaku. Pored direktora “Grand produkcije” Saše Popovića koji je stigao prvi, ubrzo je došla i Snežana Đurišić, muzička urednica “Zvezda Granda”.


Ona je ovom prilikom rekla da će u novoj sezoni sve biti promenjeno od scenografije do pravila takmičenja kao i da će biti najspektakularnija do sad. Isped studija okupljenim novinarima izjavu je dala i Marija Šerifović koja je prekinula svoj odmor kako bi sa kolegama odlučila o najvažnijim detaljima ovog muzičkog projekta.

Snežana Đurišić: Ne sumnjam u ideje Saše Popovića i jedva čekam novu sezonu (VIDEO)

“Biće ovo interesantan sastanak jer će svašta da se odluči danas. Verujem da ćemo biti brzi. Najviše me raduje to što su se sve moje molitve i svi moji zahtevi produkciji uslišili”, rekla je Marija Šerifović i dodala da će akcenat u novoj sezoni biti upravo na fantastičnim takmičarima.


“Zaista ništa ne mogu da otkrijem jer i sama ne znam, više informacija ćemo imati nakon sastanka. Ono što mi je rečeno je da sledi najbolja i najzanimljivija sezona ikada”, rekla je Viki Miljković.

Kako će izgledati velelepni studio, na kojim pozicijama će sedeti članovi žirija i kakva pravila očekuju kandidate saznaćete krajem septembra kad će i zvanično početi nova sezona “Zvezda Granda”.

Izvor: www.grand.online