Showbiz

Počinje snimanje nove sezone “Zvezda Granda”: Očekuje nas spektakl

Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, najpopularnijeg muzičkog takmičenja ne samo u Srbiji već i u celom regionu počinje sledeće nedelje.

ziri (22)_ok.jpg

Ako je suditi po kastingu, koji smo napravili tokom leta, ali i raspoloženju našeg popularnog žirija, koji već u ponedeljak 26. septembra ulazi u velelepni studio Zvezda Granda, očekuje nas bogat muzičko scenski sadržaj i izuzetno gledana sezona.

Kako smo lestvicu gledanosti postavili na sam tron u novu televizijsku jesen ulazimo ubeđeni da ćemo nadmašiti dosadašnje rezultate. Sezonu za nama pamtićemo po rekordnim rezultatima gledanosti – apsolutno najgledanija emisija u Srbiji, ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na sve emisije Javnog servisa Srbije, ali i sve ranije sezone!

produkcijski ziri (13)_ok.jpg

U prilog ovim tvrdnjama svedoče i zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti “Nielsen Audience Measurement”, koji govore da su emisije “Zvezde Granda” tokom čitave sezone imale ubedljivo najbolje rezultate, zahvaljujući kojima smo čvrsto držali tron kada je reč o najpopularnijim i najgledanijim emisijama u Srbiji i zemljama u regionu.

Vrhunac blistave sezone i istorijskih rezultata, bilo je emitovanje finalne večeri, kada su Zvezde Granda ostvarila nezapamćen rezultat gledanosti u Srbiji, te je 33 odsto gledanosti TV Prve bio najveći procenat auditorijuma u poslednjih deset godina.

Agencija “Nielsen Audience Measurement”, čija se merenja koriste, specijalizovana je platforma za televizjsku analizu, čime se dobijaju preciznii podaci o gledanosti određenog sadržaja.

ziri (4)_ok.jpg

Svime navedenim, zabavno takmičarski šou program Zvezde Granda i u prošloj sezoni potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, koji drži pažnju ubedljivo većinskog auditorijuma.

Vidimo se uskoro!

Izvor: Grand online