Nightlife

Pogledajte kako je Severina zapalila prohladnu Jahorinu

3.12Kviews
Koncert je počeo iza ponoći i trajao je više od dva sata. Za Severinin nastup vladalo je veliko interesovanje, što potvđuje prepun šator posjetitelja kod hotela Bistrica.
Severina je nastup otvorila pjesmom “Brad Pitt” i stihovima “Ovo će biti dobra noć, predosjećam…” najavivši spektakularnu zabavu na, neuobičajeno za ovo doba godine, hladnoj Jahorini. Redali su se potom svi njeni noviji i stariji hitovi – “Uno momento”, “Otrove”, “Djevojka sa sela”, “Dobrodošao u klub” i mnogi drugi.
Na kraju je Seve publici na Jahorini rekla da ima samo jednu molbu – “Nemojte me zaboraviti”.

Koncert je organizovala turistička organizacija Sol Azur.

Festival Jahorina 365, u sklopu kojeg je i organizovan koncert predstavlja spoj zabavnih i sportskih manifestacija koje će biti raspoređene u tri dana, a organizatori pored nastupa Severine za sve posjetitelje su pripremili i koncerte Lexington benda i Petra Graše.

“Naša vizija je da Jahorina živi 365 dana u godini i zbog toga smo dali takav naziv ovom festivalu. Nakon najsupješnije zimske sezone svih vremena na Jahorini imali smo fenomenalnu proljetnu sezonu i želimo ići u tom pravcu i pomjerati granice”, poručuju iz Olimpijskog centra Jahorina.

Izvor:Klix.ba