Showbiz

Pogledajte prve fotografije Džavida nakon smrti njegove supruge Done

3.6kviews
Da je svijet zaista mali, da bilo kuda odemo možemo da naiđemo na nekoga poznatog, uvjerili smo se nedavno, kada je poznati trio završio na sasvim slučajnom ćaskanju uz kaficu.

Na nedavnom otvorenju nove INA benzinske pumpe u Bosanskom Brodu ekipa Ekskluzive je uočila našu rock legendu Mladena Vojičića Tifu i kompozitora Džavida Ljubovcija, inače bivšeg supruga tragično preminule pjevačice Donne Ares.

Budno oko Ekskluziva.ba portala je ovaj dvojac primijetilo već pri njihovom izlasku uz automobila. Oni su se, da bi odmorili od puta, sasvim slučajno, zadesili na otvorenju INA benzinske pumpe, a upravo tamo su naišli na voditeljicu Natašu Petrović, prepoznatljivo lice Pink televizije. Ona je vodila program povodom otvorenja prve INA benzinske pumpe u Republici Srpskoj, a kako je poznanica pjevaču i kompozitoru, iskreno im se obradovala.

Nije trebalo dugo vremena da se organizuju za zajedničko druženje, tačnije ispiju kaficu, razmijene novosti. Sasvim slučajni susret je svima prijao, pa je trio u opuštenom razgovoru predahnuo kako od puta, tako i od posla. Inače, ovo je prvi put da smo Džavida sreli nakon burnih dešavanja u njegovom životu.