Nightlife

Poklon publici pred Arenu: Dragana poslije duge pauze snima pjesmu

361views

Do spektakla Dragane Mirković u Štark areni ostalo je nešto manje od dva mjeseca, karte se prodaju velikom brzinom, a Dragana je odlučila da u ovom periodu dodatno obraduje publiku i to novom pjesmom. Regionalna muzička zvijezda prekinuće višegodišnju pauzu i početkom decembra objaviti singl kojim će obogatiti ionako već rekordnu listu od više od 60 pjesama koliko će izvesti na koncertu.

admiral casino

 

– Potraga za novim pjesmama traje već dugo ali slučaj je htio da se tek prije nekoliko nedjelja pojavi ne jedna, već nekoliko numera koje mi se dopadaju. Odlučila sam da za početak snimim singl, ali nije isključeno ni da će biti još novih pjesama poslije Arene. Iako ću izgorjeti od nestrpljenja, zasad ne mogu sa otkrijem detalje ali će publika sve saznati kada dođe vrijeme i sigurna sam da će mnogi biti iznenađeni. A nije to jedino iznenađenje koje spremam, ovih dana vrijedno radim sa svojim timom saradnika da bih svima koji budu na mojim jubilarnim koncertima priredila nešto što nisu još vidjeli na ovim prostorima – rekla je Dragana koja je najavila i još nekoliko koncerata na turneji.

 

Folk carica će se tako družiti sa publikom 14. februara u Kragujevcu, osmi mart je rezervisan za Novi Sad dok će Nišlije moći da je vide 15. marta.