Showbiz

PONOS SRBIJE: Ona je brutalna pevačica, a sigurno niste znali da joj u ovom sportu nema ravne (FOTO)

457views

Šesnaestogodišnjoj Milici Čikarić iz Jagodine koja je ove sezone u “Zvezdama Granda” osvojila sve svojim čarobnim glasom, takmičenje je davno ušlo u krv. Publika ju je upoznala pre dve godine kad je dospela do finala muzičkog talent šoua “Neki novi klinci”, a malo je onih koji znaju da je ova preslatka devojčica jedna od najuspešnijih karatistkinja u Srbiji. Od svoje četvrte godine trenira ovu borilačku veštinu u kojoj ima crni pojas.

Milica 1.jpg

Milica ima toliko medalja da je teško da ih ponese sve od jednom, a sve trofeje drži na posebnom mestu u svom domu.

“Četiri godine sam bila prvakinja Srbije u katama u mojoj kategoriji, dve godine prvakinja Srbije u borbama”, kaže Milica koja je veoma ponosna na sve svoje uspehe iako u takmičenju nikad javno nije govorila o tome.

Milica 4.png

Takmičarka koje je u timu Jelene Karleuše kaže da je poslednjih godina zbog obaveza u školi i muzičkog takmičenja malo zapostavila karate ali je ipak uspela da prošle godine osvoji treće mesto na evropskom prvenstvu u borbama i da bude četvrta na svetu u katama.

“Hvala ti za pobednicu!”: Marija poručila JK da joj je PREPUSTILA ovu takmičarku, ali joj Jelena NIJE OSTALA DUŽNA! (VIDEO)

Trenutno je najviše posvećena pripremama za muzičko takmičenje i završetku školske godine, a nakon toga ponovo planira da se vrati na turnire.

Pogledajte jedan od nastupa Milice Čikarić u “Zvezdama Granda”:

Izvor: Grand online