Horoskop

Pored njih vam neće faliti ljubav i pažnja

183views

Ribe

Slatki i mazni – tako bi se najkraće mogli opisati muškarci rođeni u ovom znaku. S njima vam neće nedostajati nežnih reči i dodira. Po prirodi su sramežljivi i ne vole pompu. Šarmiraće vas spontanim romantičnim gestovima.

Lav
Ne zadovoljavaju se sitnicama kada je u pitanju romantika, vole da preteruju. Spremni su na sve kako bi iznenadili voljenu osobu, ali isto očekuju i zauzvrat.

Bik
Bikovi su romantičniji od svih znakova zodijaka pa i od prethodno pomenutih. Oni su rođeni emotivci i pesničke duše koji nemaju problema ni s pokazivanjem ni s izražavanjem svojih osećanja. Jedno je sigurno – romantike vam uz muškarca Bika neće nedostajati.

 

22 Comments

  1. “Getting into this diet was so easy and the results were so fast. After only 1 week on the Smoothie Diet I weighed myself and realized I had lost 8 pounds! I feel better and more confident than I have in a very long time, I don’t have to suck in my stomach to button my pants anymore and I still have to stop to do a double take everytime I walk in front of a mirror.
    https://ericjones.hatenablog.com/entry/2020/11/23/025219

Comments are closed.