Showbiz

Poseduje RESTORAN I HOTEL, a slobodne dane pevač provodi sa rajom uz pivo

87views
Svedoci smo da se estradne ličnosti sve češće late i drugog biznisa, osim pevanja. Najisplativije za poznate je izgleda ugostiteljstvo, te se pored Nede Ukraden, koja ima igraonicu i kafe poslastičarnicu, Hanke Paldum koja izvor prihoda ima i od buregdžinice i Halida Bešlica koji drži pumpu i hotel, i pevač Halid Muslimović odavno otisnuo u ugostiteljske vode.

Ali iako poseduje hotel i restoran u Prijedoru, Plavom čuperku, kako Halida zovu od rane mladosti, draže je da sa svojom rajom ispija piće u nekoj malog kafani, negde “preko”. To je pevač potvrdio na Instagramu, objavivši fotku iz Antverpena u Belgiji, gde sa društvom pije pivo i jede pizzu.

“Sastalo se staro društvo. Najbolji jarani sastali se u jednoj maloj kafani bez maski. Pozdrav iz Belgije od Šekija Kardumovića, Makija Gavrića i mene”, napisao je pevač u opisu fotografije.

Iako je popularnost stekao u bivšoj Jugoslaviji, pod “stare dane” rešio je da je gradi karijeru i mimo naših granica, a nedavno je postao i jedan od najpopularnijih pevača u Turskoj.