Showbiz

POTVRĐENO Tap 011 ponovo na okupu

Zbog jedne stvari ćete se sigurno oduševiti

Grupa “Tap 011” harala je muzičkom scenom devedesetih godina, nizala brojne hitove i osvajala nagrade, ali se na vrhuncu popularnosti i raspala. 

Čuveni sastav nekoliko godina pokušavao je da se ponovo pokrene, iako su se neki od članova potpuno povukli iz sveta muzike. Ipak, na veliko iznenađenje mnogobrojnih fanova, čuvena petorka ponovo se okupila i to u autorskoj emisiji nekadašnje članice, pevačice Goce Tržan, a zatim i na Jahorini, gde su ovih dana snimili povratnički spot.

133823377_3725035210888814_5859149943579893377_n.jpg

– Ima onih prijateljstava iz mladosti koja imaju uspone i padove, ali nekako opstaju zauvek. Ovo su ljudi sa kojima sa odrasla, smejala se, učila o poslu, nervirala se, tugovala, putovala, slavila. Ukratko, Tap 011 – napisala je pevačica na Instagramu, a zatim sve fanove ponovo obradovala informacijom da nekadašnji “Tapiri” ponovo haraju.

Goca Tržan, Ivana Peters, Đorđe Pajović, Petar Stupar i Milan Bojanić pripremili su povratničku pesmu za koju su ovih dana snimili spot na  Jahorini.

– Koliko nam je bilo zabavno na snimanju spota za novu pesmu. Hvala celoj ekipi, hvala na gostoprimstvu. Zapratite naš zvanični profil i pokrenite zabavu -poručila je Goca, što je naišlo ne veliko oduševljenje publike.

https://www.instagram.com/p/CJ0qKrOp7EY/

Foto: Instagram