Nightlife

Poznata bosanska pjevačica Lejla Zahirović oduševila publiku u Austriji

349views

Pjesma i muzika koju ponesete iz Bosne, širom Evrope oduševljava publiku, koja iz svih gradova ex yu prostora dolazi na nastupe sjajnih pjevača sa našeg tla.

admiral casino

Tako je i talentovana, dobro poznata pjevačica Lejla Zahirović, u vikendu iza nas oduševila publiku u Austriji. Poslije nekoliko uspešnih singlova i covera koje je publika odlično prihvatila, Lejla je u poznatom lokalu u Beču, promovisala novu pjesmu „Jorgovan“ i oduševila tamošnju publiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cafe Bar Laby (@cafe_bar_laby)

„ Još jedno divno druženje u Beču. Premijerno sam otpjevala novu pjesmu i oduševljena sam reakcijom publike. Mnogo njih je pjevalo samnom u glas, srce mi je puno!  Jorgovan (i), imaju neku čudnu taliju (nekada Merlinu i Vesni, a sada i meni), kroz osmijeh je dodala Lejla. Muzika iz Bosne, daleko se čuje i tek će, izjavila je Lejla u izjavi za medije nakog nastupa.

Lejlu će publika u narednom periodu moći da čuje i vidi kako u svim gradovima stare Jugoslavije, tako i u Evropi. Takođe, priprema se i velika turneja po Americi, te smo sigurni da će se „ Jorgovan“ pjevati i na drugim kontinentima.

 

 

Photo: Privatna arhiva ( Instagram)