Paparazzo

PREMIJERA Pamela Ramljak novu pjesmu posvetila majci koja je pobijedila karcinom

133views

Kako je izjavila za Klix.ba pjesma je nastala prije dvije godine, ali ju je tek sada odlučila snimiti.

“Pjesmu sam originalno htjela dati nekim tamburašima, potpuno je spontano nastala dok sam vozila auto i nikako mi iz glave nije izlazila rečenica ‘za tebe me majka rodila’. Kad sam došla kući, uz klavir sam razradila ideju. Nakon toga, mami sam izvela pjesmu, onako accapela, kao što sam nedavno i pratiocima na Facebooku i Instagramu. Rekla mi je da mi pjesma leži i da bi bilo super da je snimim”, rekla je Pamela.

Ali, pjevačica ni tada nije snimila pjesmu te otkriva zbog čega se predomislila.

“Posljednja godina za moju porodicu je bila dosta stresna, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku s opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, kako bi voljela da je otpjevam solo. Ostalo je historija. Moja mama je sada dobro, a ja sam ponosna jer je vidjela nešto što i ja sad vidim. Ovo je pjesma za nju i zauvijek će biti moja najdraža pjesma”, iskrena je Ramljak.

Videospot za pjesmu “Svirajte mi tamburaši” nastao je pod rediteljskom palicom Žanamari i Marija Perčića. Osim Mirne Maras i Helene Janjušević, zanimljivo je da se u glavnoj muškoj ulozi u spotu pojavljuje Pamelin suprug Mladen Salajster.

Pogledajte:

Izvor: Klix.ba