Showbiz

Preminuo legendarni bubnjar SLATKOG GREHA! “Teško mi je da o njemu govorim u prošlom vremenu”, izjavio je Saša Popović

822views

Branislav Mijatović Mija, poznati bubnjar i jedan od osnivača grupe “Slatki greh”, s kojom su nastupali Lepa Brena i Saša Popović, preminuo je danas, 23. maja, posle duge i teške bolesti.

d6549bc406cd0eeb24b3f35dfbfedabd61382c51.jpgPovodom iznenadnog odlaska kolege i prijatelja oglasio se i Saša Popović, direktor “Grand produkcije” i nekadašnji član “Slatkog greha”.

“Mija je u ‘Slatki greh’ došao daleke 1977. i nastupali smo zajedno sve do 1991. godine. Mnogo toga smo zajedno i prošli, uradili, mnogo toga doživeli… Teško mi je da o njemu govorim u prošlom vremenu, sećam se da sam se ovako osećao i kada nas je napustio Bora. Mija je bio sjajan muzičar i izuzetan čovek, veliki je ovo gubitak za njegovu porodicu, za sve nas koji smo ga voleli i poštovali”, izjavio je Popović.

slatki greh mija.jpg

Nakon raspada najpopularnijeg benda u Jugoslaviji, Mija je zajedno sa svojim kumom, gitaristom Zoranom iz Zrenjanina, nastavio da radi sa bendom, koji ni u izmenjenom sastavu nije menjao ime.

Pre tačno tri godine muzičari su se okupili u emisiji “Nikad nije kasno”, gde su bili podrška svom kolegi koji se takmičio. Mija (bubnjar), Frenki (klavijaturista) i Žile (gitarista) podržali su Zorana Radanova u takmičenju i nastupom u Grandu probudili najlepše emocije kod publike.

Pre dve godine “Slatki greh” i Brena zapevali su na velikoj Grandovoj sceni i to ujedno i Mijino poslednje pojavljivanje na televiziji.