Showbiz

Prepoznajete li pevača sa fotografije? Bio je NAJPOZNATIJI FRAJER bivše Juge

162views
Ovaj skromni momak sa fotografije od samog detinjstva imao je velike snove i želju da jednog dana uspe u svetu muzike. I to mu je vremenom pošlo za rukom. 

Osim toga što su se uz njegov glas rasle i zaljubljivale se mnoge generacije, ovaj pevač bio je i najpoznatiji i najpoželjniji frajer bivše Jugoslavije.

kiki Lesendric.png

Osamdesetih godina osnovao je bend “Kako” sa prijateljima iz detinjstva, a iz druženja sa Džonijem Štulićem nastali su “Piloti” i novi talas muzike koji je Zoran Kiki Lesendrić tada preferirao.

– Bend ‘Kako’ su činili moji drugari iz detinjstva i onda su ovi stariji članovi, jedan po jedan odlazili u vojsku. Već smo svirali neke velike koncerte i na kraju smo ostali nas trojca. Nismo više hteli da se zovemo ‘Kako’ jer je bilo glupo zbog ljudi koji su otišli. Prvi album ‘Pilota’ nastao je u garaži i to za samo 10 dana i to bez ikakve pretenzije da išta objavimo. Čuo nas je moj komšija, gitarista grupe “Generacija 5”, Dragan Jovanović Grle, koji se ponudio da nas bude producent. Mi smo zapravo prva beogradska grupa iz tog novog talasa koja je imala album – ispričao je svojevremeno Lesendrić i otkrio da su posle raspada benda dobili ime “Piloti”.

kiki kao mladic.png

Iako mnogi smatraju da se mnogo promenio od najveće popularnosti “Pilota”, svi se slažu da je frontmen i pevač čuvene grupe i na pragu sedme decenije zadržao prepozatljiv šarm i energiju kojom zrači već 40 godina na muzičkoj sceni.

Detalje iz svog privatnog života koje do sad nije otkrio, podelio je gostujući u emisiji “Iz profila”. Zanimljivu priču ovog sjajnog pevača i nekadašnjeg zavodnika pogledajte u videu.

Foto: Printcreen – Izvor: Grand online