Paparazzo

Prepoznajete li ZVEZDU GRANDA?

182views
Za ovim PLAVUŠANOM devojke LUDE, ali NEMA SREĆE u ljubavi!
Do pre sedam godina ovaj plavušan sa fotografije bio je poznat samo u Bosanskoj Krupi, svom rodnom gradu gde je najčešće i nastupao. Ali je 2015. godine rešio da ostvari svoj san, postane poznat širom regiona i prijavi se za najpopularnije takmičenje “Zvezde Granda”, gde je već sa prvim pojavljivanjem skrenuo pažnju žirija i Saše Popovića.IMG-455800986836830917f0849f7b6a9809-V.jpg

Kada je prvi put stao na Grandovu scenu ovaj pevač, osim pažnje žirija i čelnika najpoznatije medijske kuće,  postao je i miljenik publike, pogotovo ženske.

Mali plavušan sa fotografije ukrao je srca mnogih, a neke devojke su čak iz Beograda dolazile na njegov kućni prag, zbog čega je svojevremeno morala da interveniše i policija.

Naravno, reč o mladom pevaču Erminu Redžiću Bubiju, koji je davne 2016. godine zauzeo treće mesto u finalu koje je održano u Sarajevu.

3295dc6d4ea7a9bc8022b5015b5464b03a9be6b6.jpg

Kao što možete da primetite na fotografiji, i dalje je plav, ima sličnu frizuru, zbog čega ga mnogi upoređuju sa fudbalerom Milošević Krasićem.

Nedavno je priznao da ga devojke i dalje spopadaju, ali da nema sreće u ljubavi, te da još uvek nije našao pravu.

-Da me devojke ne opsedaju verovatno bih se do sad skrasio s jednom, ali ne žurim. Kad osetim da sam naletio na pravu ima da se ženim na Grandovoj sceni, to će biti pravo veselje pod budnim okom javnosti – istakao je Bubi koji se trenutno fokusirao isključivo na karijeru. Nedavno nas je obradovao novom pesmom “Ide Nova godina”, a kako nam je rekao, u pripremi je kompletan album koji će objaviti za “Grand produkciju”.

Foto: Privatna arhiva