Showbiz

PRESTIŽNA NAGRADA ZAVRŠILA U RUKAMA ZVEZDE GRANDA: “Ovo je rezultat onoga što radiš”

396views
Od kada se proslavio kao pobednik najpopularnijeg muzičkog šoua “Zvezde Granda” Amar Gile samo niže uspehe pa nije ni čudo što je prestižna nagrada završila baš u njegovim rukama. Svaka njegova pesma za tren postane veliki hit, a za svaki njegov nastup traži se karta više te je zasluženo dobio Oskar popularnosti za 2021. godinu.

– Hvala vam na Oskaru popularnosti za 2021. godinu. Volim vas!- napisao je Gile na svom Instagram profilu uz emotikon srca.

ipiccy_image (33).jpg

Nema sumnje da je jedan od najvoljenijih i najangažovanijih folk pevača, a pratioci sa društvenih mreža u velikom broju uputili su čestitke i pohvale pevaču.

“Bravo Gile, zaslužio si tu nagradu”, “Objasnio si i stasom i glasom. Uz tvoje pesme uživaju sve generacije”, “U svemu se snalaziš, a kao rezultat toga došli su ti veliki uspesi” samo su neki od komentara.

Nedavno, pred sam nastup ekipa portala Grand Online imala je priliku da proćaska sa nekadašnjim pobednikom “Zvezda Granda” i još jednom se uveri da pravi neverovatnu atmosferu čim se lati mikrofona.

– Nemam rutinu, zagrevam se po malo! Kod mene se nikad ne zna sa repertoarom, od Olivera Dragojevića do Ljube Aličića (smeh)- rekao nam je Gile.

Foto: Instagram