Horoskop

PRIJATELJSTVO NAKON LJUBAVI? Ova četiri znaka kažu: “MOGUĆE JE”

26views
Ukoliko smo sa nekim bili u emotivnom odnosu i povezali se na višem nivou, raskid nije lak. I dok jednima prekid znači brisanje određene osobe iz života, drugi to smatraju samo završenim poglavljem u životu, a nekada emotivno blisku osobu žele da zadrže za prijatelja.

Postoje četiri horoskopska znaka kojima prijateljstvo nakon ljubavi dolazi potpuno prirodno, da li ste jedan od njih ?

people-2557411_960_720.jpg

Strelac-  Vaše veze su uglavnom prilično ležerne i ne volite da budete vezani za jednu osobu i vaši partneri su obično toga svesni. Vaša težnja da ostanete slobodni i dovoljno distancirani ne umanjuje vaša osećanja i simpatije prema osobi sa kojom ste bliski, a ta bliskost ne mora da prestane ni kad se odnos završi. Ukoliko je bivši partner otvoren za to, vi ćete najradije zadržati kontakt i gajiti srdačne odnose, koji uključuju međusobnu podršku, pomoć, poveravanje, a ponekad i telesnu intimu, prenosi Zadovoljna.rs

Blizanci- Prirodno ostajete povezani sa ljudima koji su vam postali bliski, čak i ako to ne nameravate. Posle prekida komunikacija sa bivšim partnerom se nastavlja, pa nije verovatno da će vas blokirati na društvenim mrežama i u potpunosti ignorisati. Volite nova iskustva, ali rado ostajete povezani sa onim što ste već proživeli sa nekim, a nova ljubav uopšte ne remeti vaše prijateljske odnose sa starom. Veća je verovatnoća da novi partner neće umeti da se snađe sa tim, nego da će stari poželeti da vas isključi iz svog života

couple-2604197_960_720.jpg

Vaga- Najverovatnije ste vi ona strana koja posle prekida izražava želju za prijateljstvom i to zaista iskreno mislite. Bivši partner je do juče bio bitan deo vašeg života i vama je neprirodno da ga isključite. Toliko toga ste podelili, upoznali ste jedno drugo, a ono što je bilo dobro i što ste uvek cenili kod bivšeg i dalje je vredno i vi želite da ta vrednost i dalje bude deo vašeg života. Vage su poznate po tome što lako sklapaju bliske odnose, brzo se povezuju i nerado se udaljavaju od nekog koga su jednom volele. Svaka vaša ljubav je i dalje deo vas.

Ribe- Teško se razdvajate od nekog prema kome ste gajili topla i strastvena osećanja – vi se sećate lepih trenutaka i mrzite pomisao da neko sa kim ste ih delili, više nije deo vašeg života. Takođe ste nesigurni u pogledu raskida – to možda nije pravi izbor i možda vam je samo potrebna pauza da presaberete svoja osećanja i težnje. Zadržavate prijateljske odnose sa bivšim partnerom delimično i za slučaj da poželite da obnovite ljubavni odnos.

gr.png

Foto: Pixabay / Izvor: Zadovoljna.rs

Leave a Response