Paparazzo

Priznala da je ZALJUBLJENA, a evo sa kim je Krstinja uhvaćena na plaži

353views
Krstinja Todorović je zbog “Zvezda Granda” napravila najveću transformaciju, smršala čak 90 kilograma, nakon čega se podvrgla operaciji uklanjanja viška kože, te su mnogi jedva čekali da vide kako konačno izgleda u kupaćem kostimu. 

Kako nakon svega ponosno pokazuje svoju novu liniju, nema problem da ispozira u bikiniju, što joj je pre par godina bilo nezamislivo, a Grand paparaco zabeležio je kako izgleda na moru i sa kim provodi vreme na plaži.

IMG-8722a406fce0308f44d240a2ed41a493-V.jpg

Ona je iskoristila period kada nije imala nastupe, skoknula do Herceg Novog gde je na jednoj luksuznoj plaži uživala potpuno sama, što je sve iznenadilo, budući da je nedavno priznala da osmeh na njenom licu govori koliko je srećna i zaljubljena.

Mislili smo da će joj se dečko pridružiti na baldahinima, gde se sunčala i uživala u koktelima,ali od njega nije bilo ni traga ni glasa. Sad da li ga vešto skriva ili je u pitanju samo simpatija, ostaje nam da vidimo.

– Volim more i svaki slobodan trenutak koristim da budem na moru. Tako da leti ne možete nigde drugde da me nađete osim na moru. Mnogo volim vodu, plažu i nije mi problem da po ceo dan budem tu. Tu je negde moj mir i svo slobodno vreme koristim da se opustim i da se družim sa prijateljima i porodicom – rekla je nedavno za Grand.

IMG-329dd231590d8ff9538073b6f095f48c-V.jpg

Ekipa Grand Online portala imala je eksluzivnu priliku da ovo leto provede sa Krstinjom na plaži i sazna sve o njenom ljubavnom životu, a više o tome možete da saznate u videu ispod.

Izvor: Grand online