Nightlife

PUNA DVORANA: Jelena Tomašević posvetila pesmu PREMINULOM KOLEGI

553views
Pop pevačica Jelena Tomašević održala je koncert u Kombank dvorani, koji se već posle nekoliko minuta pretvorio u nezaboravan muzički doživljaj prepun sjajnih pesama, emocija i konstantne razmene pozitivne energije sa publikom.

U puna dva sata koncerta, svi prisutni pevali su u glas sa Jelenom a na kraju se pevačica i jedva ”izvukla” sa scene jer je publika tražila čak tri bisa.

LiveProduction1JelenaTomasevic22122021-2598.jpgVeliki hitovi poput „Panta rei“, „Oro“, „Jutro“, „Ime moje“, „Radio svira za nas“, „Košava“, „Okeani“, „Diraj mi usne“ i mnogi drugi zvučali su fantastično, a glamurozna scena Kombank dvorane na kojoj je Jelena nastupila prvi put u karijeri doprinela je tome da se ovaj koncert izdvoji kao jedan od najlepših u godini.

Pevačica je čak nekoliko puta muzikom prekidala aplauze koji su trajali beskonačno, što govori u prilog činjenici koliko je nedostajala publici. Sjajno raspoložena, Jelena nije krila sreću i zadovoljstvo što posle pune dve godine nastupa pred beogradskom publikom koja je ispunila prostor Kombank dvorane do poslednjeg mesta, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama.

LiveProduction1JelenaTomasevic22122021-2717.jpg

– Hvala vam što me volite. Ništa se u životu ne podrazumeva, pa ni ljubav. I ja vas puno volim – emotivno se pred sam kraj pevačica obratila publici koja je većinu koncerta ispratila plešući i pevajući sada već neprolazne hitove.

Na kraju, Jelena je na zahtev publike otpevala veliki hit „Melanholija“ koji je posvetila nedavno preminulom klavijaturisti i kompozitoru Aleksandru Banjcu sa kojim je sjajno sarađivala tokom svoje dosadašnje karijere. Suze u očima nisu mogle da se sakriju, ali i osmeh zbog koncerta koji prevazišao sva očekivanja.

LiveProduction4JelenaTomasevic22122021-18.jpg

– U publici je jedna posebna osoba, Ana Banjac, ćerka našeg divnog muzičara Aleksandra Banjca koji nažalost nije više sa nama, a svirao je decenijama sa mnogim kolegama. Danas je njegov rođendan i pesma “Melanholija” je njemu posvećena. Čast mi je što sam poznavala tvog tatu – bile su reči kojima je Jelena Tomašević završila svoj prvi koncert u Kombank dvorani.

20211223_000046.jpg

Foto: Live Production