Paparazzo

Rada Manojlović: U seksu šutim i radim sve!

3.66Kviews

Rada Manojlović nastavlja da zadaje domaći zadatak na estradi, pa je s Leonom snimila duet „Lavlje krzno“.

Ekipa Kurira posetila ju je na snimanju spota i propitala o poslu, seksu, momcima…

Jesi li lavica u krevetu kao što izgledaš u novom spotu?

– Mislim da ja nisam  od onih koji se hvale: „Je l‘ znaš ti kakva sam ja?“ ili „Uh, šta bih ti radila“… Ja šutim i radim, mislim da je tako najbolje.

Izgledaš besprijekorno. Kako održavaš liniju?

 Mislim da će ljudi početi da me mrze, ali ja sam Bogom dana. Svi u familiji smo kao strijele. Svi smo vitki. Najviše me pogađa kad mi kažu: „Dijete, jedeš li ti nešto?“ A ja ne mogu da zaradim za hranu. Lakše mi je da se obučem nego da se nahranim.

Tvrdiš da si se ugojila pet kilograma, ali golim okom se to ne vidi.

– Sve je otišlo u pozadinu. To i nije toliko loše. Ne volim mnogo da ljulja, jer mislim da nema mnogo vitkih pjevačica i ja mogu i moram da budem najzgodnija.

Kako bi reagovala kad bi saznala da te Haris vara s koleginicom?

– Uh, to bi me jako povrijedilo. Ne znam šta bih mu uradila. Nisam osvetoljubiva, ali vidjet ću neke vradžbine da mu bacim (smijeh). Mislim da bi ga moje suze stigle. Pa koja koleginica može da mu bude bolja od mene?! Volim sebe, ali sam svjesna i svojih nedostataka.

Da uozbiljimo priču, da li bi promijenila vjeru zbog Berkovića?

– Nas dvoje smo razgovarali na tu temu. On je svestran, ozbiljan i veoma inteligentan mladić, koji je svjestan svega. I njegovi roditelji su mladi. Nas dvoje se poštujemo međusobno, kao i našu vjeru. Kod nas se sve slavi, prosto ne možemo da zaradimo samo za slave.

Znači da neće biti crkvenog vjenčanja?

– Da, samo građansko. Šta ima veze.

Da li je Haris ljubomoran?

– Nije. Možda zvuči nevjerovatno, jer je mlad, ali on je siguran u sebe. Ima dosta koleginica koje mu se nabacuju. Čak mi je i priznao koja mu se udvara. Drago mi je što je mojim koleginicama lijepo u njegovom društvu. Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže, tako da sve ja to kontrolišem.

Da li ti smeta to što su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zastupljeniji u medijima od tebe i Harisa?

– Ne smeta mi. Haris i ja ne volimo da se medijski eksponiramo, a ni Haris nije Brenin pastorak. Šalu na stranu. Mi smo dvije godine u vezi i nikad nismo objavili zajedničku fotografiju. Da smo htjeli, i vi biste mogli da imate sliku našeg doručka iz kreveta, ali mi to ne volimo. Njega treba da jure djevojke po nastupima, kao i mene momci. Naša veza treba da bude enigma.

Izvor:Expressmag.ba