Showbiz

Rasta i Nataša Bekvalac objavili NOVU PESMU sa snažnom porukom (VIDEO)

122views
SVE PRŠTI OD EMOCIJA 

Nedeljama unazad šuškalo se o novoj saradnji i duetu Nataše Bekvalac i Raste, a kada su oni ovo potvrdili publika je sa nestrpljenjem dočekala da pesma bude objavljena.

natrsas.png

Očekivano moderan zvuk, u Rastinom prepoznatljivom stilu, visokobudžetni spot sa jakom porukom i ova dva umetnika spojili su svoje energije u numeri “Iz daleka”.

– Dobrodošli u naš crno beli svet. Za mene ovo je veliki izazov, zaigrala sam na potpuno novom terenu i igrala najbolje što umem. Upoznala sam sva svoja lica, sa njima sedim za stolom. A sa druge strane stola, oni. Crni. Deluje robusno i hladno ali… Ništa nije kao sto izgleda… Sedite za naš sto, zažmurite i budite ono što jeste. Ovde nema straha. Niko vas neće osuditi, niko u vas prstom neće uperiti. Jer ovde važi samo jedno pravilo… SLOBODA… i ljubav… Uživajte dame i gospodo, prijatan let vam želim– reči su kojom je Nata najavila novu numeru, a emotivna objava nije izostala ni kod Raste.

nras.png

– Braćo i sestre, ovo nije projekat, ovo nije singl ili duet, ovo je 3 minuta čiste umetnosti, energije i ljubavi. Ona nije pevačica, ona nije izvođač, ona je žena ratnik i bilo je čast raditi sa njom.

Novu pesmu kao i spot pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram

1 Comment

  1. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Great work!

Comments are closed.